Cayman Islander | Diary of a Freelance Programmer traveling the world

Cayman Islander's blog - Diary of Freelance Programmer

Ukázkový Excel sheet II aneb nabídka na Web aplikace zdarma pro (ne)vývojáře

Navázal bych tímto na předchozí příspěvek a v rámci boje proti "sofistikovaným" aplikacím v Excelu, případně proti "komplexním" IT systémům v Excelu bych si dovolil publikovat následující nabídku na Web aplikace ZDARMA pro všechny, kterým se dostal do ruky nějaký Excel soubor a kteří si myslí, že by z toho mohla být zajímavá webovská aplikace nebo normální databázová aplikace pro Windows (.EXE) pro jednoho, či více uživatelů v síti.

Máte-li Vy osobně nějakou tabulku(-y) v Excelu, kterou používáte, případně má-li někdo kolem vás v rodině, mezi přáteli, či ve firmě něco v Excelu, tak zkuste popřemýšlet, jestli by z toho nemohla být zajímavá aplikace pro více uživatelů a pošlete mi ukázkovou tabulku s testovacími daty na analýzu.

Kontakt: cayman [tecka] islander [zavinac] gmail [tecka] com

V případě, že se bude jednat o zajímavý problém nebo oblast, kdy by šlo připravit rozumné a smysluplné řešení pro více uživatelů, tak vám ZDARMA já nebo nějaký můj kolega vyrobíme webovskou aplikaci (nebo plnohodnotnou Windows aplikaci) napojenou na databázi.

Zdarma analýza, výroba, nasazení a testovací provoz. Reálný provoz si už budete muset zajistit sami na vaší technice nebo u vás na webu, ale budete mít komplexní a profesionální řešení volně k použití, kromě dalšího prodeje, ale o tom se dá diskutovat.

Nemá cenu vyvíjet něco, co už je na trhu několik let!

Vyhrazuji si právo subjektivního výběru ze zaslaných Excel souborů, kdy bude preferováno a vybráno k realizaci jen takové "Excel řešení", které by mohlo mít budoucí využití u více uživatelů a to v globálním prostředí, tzn. nezasílejte nějaké jednorázové osobní Excel tabulky a soukromé evidence, které by nikdo jiný nepoužil ani tabulky, ke kterým už existuje nějaké plnohodnotné komerční řešení na trhu (stačí rychlá kontrola v Google Search).

Chápete jistě, že není možné vyhovět všem, že?

Nebudou také realizovány všechny zaslané ukázky, ale jen subjektivně vybrané, kdy záleží na mém subjektivním názoru, budu se ale snažit všem, co něco zašlou, odpovědět s komentářem, proč něco jde realizovat a něco ne.

Když budete mít zájem, tak bych mohl vaši ukázku zveřejnit na Webu a třeba by se pak našel někdo další z programátorské komunity, kdo by měl zájem váš Excel převést do Web nebo Windows aplikace.

Výběr vyhrazen, realizace vyhrazena!

0 comments :

Okomentovat